Το καλάθι μου

Καλέστε μας: +30 69 4 79 49 841

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€ (Ελλάδα)

Σύστημα πόντων στο Platagr Jewels

Το σύστημα πόντων δημιουργήθηκε για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος αποτελεί η αλληλεπίδραση του πελάτη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ο δεύτερος στόχος πηγάζει στην ανταμοιβή των loyalty πελατών μας (με άλλα λόγια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν).

Το σύστημα ανταμοιβής πόντων είναι πολύ απλό!!!

Για κάθε 1€ που δαπανά ο πελάτης για αγορά προϊόντων κερδίζει 5 πόντους. Συνεπώς, εάν ο πελάτης αγοράσει προϊόντα αξίας 50€, κερδίζει αυτόματα 50*5=250 πόντους.

Να σημειωθεί πως οι πόντοι αφορούν μόνο την τελική αξία του προϊόντος και όχι τα μεταφορικά ή άλλα έξοδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να προσμετρηθούν οι πόντοι σας θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό και κατά την πραγματοποίηση κάθε αγοράς να έχετε εισέλθει στο λογαριασμό σας. Η δημιουργία λογαριασμού δεν θα λάβει πάνω από 1 λεπτό (για πληροφορίες κοιτάξτε εδώ).

Πως μπορεί να εξαργυρώσει ο πελάτης τους πόντους του;

Η αναλογία των πόντων σε ευρώ είναι 100 πόντοι=1€.

Συνεπώς, εάν ένας πελάτης έχει 250 πόντους αυτόματα διαθέτει και 250/100=2,5€.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους οποιαδήποτε στιγμή σε κάποια αγορά σας. Είτε στο καλάθι σας είτε στο ταμείο, εμφανίζεται μήνυμα που σας ενημερώνει πόσους πόντους διαθέτετε αυτή τη στιγμή και εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας μέσω έκπτωσης στην παραγγελίας σας.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται η διαδικασία εξαργύρωσης των πόντων σας σε €.

Όμως μπορείτε να αποκτήσετε πόντους και με άλλους τρόπους στο site μας εκτός από την αγορά ενός προϊόντος. Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πόντους:

  1. Δημιουργία λογαριασμού (50 πόντοι)
  2. Αγορά προϊόντος (για κάθε 1€ που δαπανάτε κερδίζετε 5 πόντους)
  3. Πραγματοποίηση 1ης παραγγελίας (στη συγκεκριμένη περίπτωση για κάθε 1€ που θα δαπανήσετε θα κερδίσετε τους διπλάσιους πόντους, δηλαδή 10 πόντους)
  4. Αξιολόγηση προϊόντος (40 πόντοι – Προσοχή: Η αξιολόγηση ενός προϊόντος πραγματοποιείται μόνο από πελάτες που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν. Αυτό έχει δημιουργηθεί για να αποφεύγονται οι ψεύτικες αξιολογήσεις)
Δωρεάν αποστολή

Άνω των 70€

Δωρεάν επιστροφή

Σε διάστημα 14 ημερών

Εγγύηση Plata.gr

Εγγύηση επιχρυσώματος 1 έτους

100% Ασφαλείς συναλλαγές

MasterCard / Visa

Αρχική
Λογ/σμός
Καλάθι
Κατάστημα
Επιθυμίες